FLEXIBELE MAGAZIJN SUPERVISOR (FULLTIME- EN PARTTIME)

Wij zoeken een flexibele magazijn supervisor (parttime en fulltime) voor onze webshop in Almelo. 


Functieomschrijving
De webshop van Getdrezzed draait overuren en heeft daarom extra handen nodig. Daarom zijn we z.s.m. op zoek naar een flexibele magazijn supervisor (fulltime 32-40 uur en parttime 16-24 uur). We zoeken iemand die de verantwoordelijkheid over ons magazijn en de orderpickers op zich kan nemen. De uren worden in overleg verdeeld, de ambitie is er om vaste uren te bepalen samen met de andere supervisors. Als magazijn supervisor leg jij verantwoordelijkheid af naar de magazijn manager. Je bent aanspreekpunt voor de orderpickers en verantwoordelijk voor het magazijn en alles wat zich daarin afspeelt. Word jij blij als je de onderstaande eisen en werkzaamheden leest? 


Wie zijn wij?
Getdrezzed is een webshop dat gericht is op vrouwenmode en accessoires. Het magazijn (ca. 300m2) zit gevestigd aan de Koornmarkt in Almelo. Het team waar je supervisor van wordt, is een klein en hecht team bestaande uit vooral jongeren. We zoeken iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die bereid is hard te werken en kan denken in oplossingen in plaats van problemen.


Profieleisen:
– Je bent een echte aanpakker
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
– Je weet hoe je op een betrokken manier leiding kan geven
– Je hebt ervaring met het organiseren van/ werken in een magazijn (pré)
– Je bent woonachtig in de omgeving van Almelo

– Je bent een gezellige collega die naast serieus werken ook van een grapje houdt


Werkzaamheden:
– Aansturen van de orderpickers in het magazijn tijdens jouw dagdeel

– Verantwoordelijk voor de structuur in het magazijn tijdens jouw dagdeel
– Het constateren en oplossen van fouten

– Dagelijkse check op alle middelen die nodig zijn om het magazijn draaiende te houden (printers, labels, stickers, dozen, tassen etc.)

– Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar de magazijn manager en onderling met de supervisors van de andere ploegen

– Bij drukte helpen met orders verwerken


Het salaris wordt bepaald aan de hand van jouw kennis/ervaring. Het gaat in de eerste instantie om een functie voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Bij interesse ontvangen we graag jouw CV & motivatiebrief via sollicitaties@getdrezzed.nl